Aktuellt

Räkna med mord   

28 september

 Profilteatern i Umeå har gjort succé med sina mord till bords-föreställningar runt om i landet. Publiken dras in i handlingen på ett lättsamt sätt. Föreställningen äger rum under en tre-rätters middag och avslutas med att du och dina bordsgrannar själva får vara med och lista ut vad som egentligen hänt. Vi befinner oss i skolmiljö.

Medverkande är Jan Karlsson, Lina Hognert, Tobias Morin och Saga Eserstam.

Längd: Ca 3 timmar

Biljettpris: 600/550 kr inkl trerättersmiddag, exkl dryck

Biljetter: Söråkers Folkets Hus tel 060-400 73

I samarbete med Söråkers Folkets Hus

Trion Club 64

Ett 70-tal personer kom till Vivansborg den 6 september för att uppleva Trion Club 64:s uppträdande med ukkulele och sång. Trion hade för dagen förstärkts med The Trionett.

Framträdandet uppskattades mycket av publiken. 

Medlemsträffen 23 augusti 2018

Medlemsträffen lockade ett 70-tal personer till Vivansborg.

Kvällen inleddes med underhållning av Eva Mlchold och Joel Westman, som ingår i gruppen Bottnarna, med både modern och traditionell folkmusik.

Efter fikapaus presenterades höstens program.

Förutom det som står i programbladet informerade Hasse Östlund, producent för Piteå Kammaropera om en föreställning som kommer att ges den 7:e oktober av Den Långa Långa Resan på Härnösands teater.

Det hela är en familjeföreställning som riktar sig till alla över sju år. Den handlar om Ilon Wikland, känd bland annat för sina illustrationer för ett flertal av Astrid Lindgrens böcker, och hennes dramatiska liv. Musiken är skriven av Johan Ramström och libretto står Sigrid Herrault för. Föreställningen har redan spelats på operan i Stockholm och vi har nu köpt upp produktionen till norra delen av Sverige.

Till den föreställningen kommer att ordnas publikbussar från närområdet. Bland annat kommer det att gå en buss ifrån Sundsvall som även gör ett stopp i Timrå. Bussresan kostar inget extra. Biljetter och plats på bussen bokas via Scen Sundsvall. Vi kommer att lämna ytterligare information om arrangemanget.

Vid mötet ombads deltagarna att besvara en enkät gällande de arrangemang teaterföreningen ordnat hittills i år

 Hösten 2018

MEDLEMSTRÄFF

Dags att anmäla sig till 

Medlemsträff med underhållning – torsdag den 23 augusti kl 19.00 Vivansborg Timrå!!!

Alla medlemmar hälsas hjärtligt välkomna till höstens informationsträff. Inledningsvis underhåller Eva Mlchold och Joel Westman, som ingår i gruppen Bottnarna, med både modern och traditionell folkmusik. Efter fikapaus presenterar vi höstens trevliga program.

Allt utan kostnad för dig som är medlem. Biljettbeställningen startar. Lotteri.

Anmälan senast 20 augusti till Linnéa 070-237 28 99 eller henrikssonlinnea@hotmail.com

 

Sommaren 2018

Lazarol och Tandemcykel – Teaterföreningens arrangemang den 1 juli –  lockade full buss (50 personer) till Forsa Forsgård. 

Bussen avgick från Timrå i strålande väder som höll i sig hela dagen.

Vi fick se en välspelad föreställning med mycket duktiga skådespelare. Och gott fika i pausen.

Dagen avslutades med en härlig middag i Ystegårn. God mat och utomordentlig service. Alla deltagare föreföll mycket nöjda med dagen.

———–

FULLTECKNAT! Men du kan ställa dig på väntelista.

Lazarol och Tandemcykel – Sommaren 2018 anordnar Timrå riksteaterföreing en teaterresa till Forsa Forngård utanför Hudiksvall söndagen den 1 juli kl 14.00. Vill du följa med? Kontakta Gudrun Molander 076-1130533 eller gudrun.molander@gmail.om

Inbetalning resor bankgiro 5591-5060

Välkommen till en spännande höst på scenerna genom Timrå Riksteaterförening!

Medlemsmöte torsdag den 23 augusti kl 19.00.

Som vanligt inleds säsongen med ett Medlemsmöte. Den här gången håller vi till på Vivansborg, Timrå.

Alla medlemmar hälsas hjärtligt välkomna till höstens informationsträff. Inledningsvis underhåller Eva Mlchold och Joel Westman, som ingår i gruppen Bottnarna, med både modern och traditionell folkmusik. Efter fikapaus presenterar vi höstens trevliga program.

Allt utan kostnad för dig som är medlem. Biljettbeställningen startar. Lotteri.

Anmälan senast 20 augusti till Linnéa 070-237 28 99 eller henrikssonlinnea@hotmail.com

Höstens program 2018

Först ut är CLUB 64 på Vivansborg den 6 september. Det  häftiga snöovädret i början av året hindrade  många som hade anmält sig till medlemsträffen att lyssna på denna svängiga trio. Vi gör ett nytt försök till en större publik i en större lokal för dessa herrar. 

 

RÄKNA MED MORD – Ett detektivmysterium för publiken att lösa bjuder Profilteatern från Umeå i Söråkers Folkets Hus den 28 september. Under en trerätters middag spelas historien upp.

 

JORD – Även nästa evenemang äger rum i Söråkers Folkets Hus. Östgötateatern i samarbete med Riksteatern spelar upp pjäsen JORD, om en far, en son och jorden vi ärvde – den 11 oktober.

 

VÄRLDENS BÄSTE ALLAN – Vi avslutar säsongen på Ljustorps Bygdegård den 23 oktober med Världens bäste Allan. KG Malm och Lucas Stark sjunger Allan Edvall.