Aktuellt

Sommaren 2018

FULLTECKNAT! Men du kan ställa dig på väntelista.

Lazarol och Tandemcykel – Sommaren 2018 anordnar Timrå riksteaterföreing en teaterresa till Forsa Forngård utanför Hudiksvall söndagen den 1 juli kl 14.00. Vill du följa med? Kontakta Gudrun Molander 076-1130533 eller gudrun.molander@gmail.om

Inbetalning resor bankgiro 5591-5060

Välkommen till en spännande höst på scenerna genom Timrå Riksteaterförening!

Medlemsmöte torsdag den 23 augusti kl 19.00.

Som vanligt inleds säsongen med ett Medlemsmöte. Den här gången håller vi till på Vivansborg, Timrå.

Alla medlemmar hälsas hjärtligt välkomna till höstens informationsträff. Inledningsvis underhåller Eva Mlchold och Joel Westman, som ingår i gruppen Bottnarna, med både modern och traditionell folkmusik. Efter fikapaus presenterar vi höstens trevliga program.

Allt utan kostnad för dig som är medlem. Biljettbeställningen startar. Lotteri.

Anmälan senast 20 augusti till Linnéa 070-237 28 99 eller henrikssonlinnea@hotmail.com

Höstens program 2018

Först ut är CLUB 64 på Vivansborg den 6 september. Det  häftiga snöovädret i början av året hindrade  många som hade anmält sig till medlemsträffen att lyssna på denna svängiga trio. Vi gör ett nytt försök till en större publik i en större lokal för dessa herrar. 

 

RÄKNA MED MORD – Ett detektivmysterium för publiken att lösa bjuder Profilteatern från Umeå i Söråkers Folkets Hus den 28 september. Under en trerätters middag spelas historien upp.

 

JORD – Även nästa evenemang äger rum i Söråkers Folkets Hus. Östgötateatern i samarbete med Riksteatern spelar upp pjäsen JORD, om en far, en son och jorden vi ärvde – den 11 oktober.

 

VÄRLDENS BÄSTE ALLAN – Vi avslutar säsongen på Ljustorps Bygdegård den 23 oktober med Världens bäste Allan. KG Malm och Lucas Stark sjunger Allan Edvall.